2021-10-06 17:15:03

Naše učiteljice nagrađene nagradom Ministarstva znanosti i obrazovanja

Svjetski dan učitelja, 5. listopada, Ministarstvo znanosti i obrazovanja koristi i kao priliku da istakne najbolje učitelje i nastavnike u Republici Hrvatskoj. U kriterije koji se boduju prilikom nagrađivanja ulaze, između ostaloga, mentorstvo učenicima na natjecanjima, održavanje predavanja, radionica i edukacija, rad u stručnim vijećima i udrugama, objava stručnih članaka, nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

U izboru Ministarstva znanosti i obrazovanja za najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike u školskoj godini 2020./2021. bile su i naše djelatnice – učiteljica matematike, Elvisa Sekulić, zaposlenica Osnovne škole Zorke Sever te učiteljica glazbene kulture, Pina Žilić, također zaposlenica Osnovne škole Zorke Sever, ali i Osnovne škole Ludina. Ponosni smo na činjenicu da naše učiteljice ovu važnu nagradu osvajaju već treću godinu.

Ovom prilikom učiteljice su djelatnike škole počastile već tradicionalnom tortom, a naša ravnateljica, Zvjezdana Martinec, prof., obradovala ih je malim znakom pažnje.

Ponosni smo što možemo slaviti uspjehe naših učiteljica i radujemo se daljnjim uspjesima svih naših učitelja!Osnovna škola Zorke Sever