2021-09-28 12:09:48

Stručni skup ravnatelja i tajnika u našoj školi

23. rujna 2021. godine u sportskoj dvorani naše škole, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera i uz Suglasnost Stožera civilne zaštite Grada Popovače održan je Stručni skup tajnika i ravnatelja osnovnih škola Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije u organizaciji Hrvatske zajednice osnovnih škola. Stručni skup i savjetovanje planirani su sa ciljem izlaganja pripremljenih tema, direktne komunikacije te izmjene iskustava i pitanja s pravnom savjetnicom Hrvatske zajednice osnovnih škola Đurđicom Šoić.

Konferansu uvodnog programa stručnog skupa pripremila je i vodila vjeroučiteljica Marina Međimurec Čupić, učitelj mentor. Stručni skup započeo je vjeroučitelj Antonijo Boškić svečanim izvođenjem himne Republike Hrvatske Lijepa naša domovino.

Nakon izvođenja himne skupu se je obratila ravnateljica Zvjezdana Martinec, prof. i srdačno pozdravila sve nazočne ravnatelje i tajnike. Posebnu dobrodošlicu iskazala je gospođi Sonji Čatić, voditeljici Odsjeka za prosvjetu, kulturu i sport Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Sisačko-moslavačke županije, gospodinu Josipu Miškoviću, gradonačelniku Grada Popovača, gospođi Antoniji Mirosavljević, predsjednici Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola i gospođi Jasmini Hamer, ravnateljici Hrvatske zajednice osnovnih škola.

U svom govoru, ravnateljica je istaknula da smo mlada škola koja je počela s radom 3.rujna 2018. godine, ali iza sebe imamo velike rezultate i uspjehe na koje smo iznimno ponosni.

Ponosni smo na naše učenike, ali i na sve djelatnike koji vrijedno rade za dobrobit naše škole.

Isto tako, zahvalila se na ukazanom povjerenju pri odabiru naše škole za domaćinstvo ovakvog skupa.

Uvaženom skupu, zatim se obratio gradonačelnik Josip Mišković i izrazio svima dobrodošlicu u naš Grad. Istaknuo je važnost obrazovanja i edukacije za sve dionike odgojno- obrazovnog sustava i zaželio ugodan boravak u našem Gradu.

U nastavku programa nastupila je starija dječja skupina KUD-a Moslavec iz Volodera s pjesmama i plesovima Moslavine pod ravnanjem voditeljice Vlatke Posarić, uz pratnju tamburaške sekcije KUD-a Moslavec.

Na kraju programa Pjevački zbor Zorkine zvjezdice pod ravnanjem učiteljice glazbene kulture Anite Novaković izveo je pjesmu I ja jesam moslavačko dijete.

Folklorašice KUD-a Moslavec uručile su svakom sudioniku Stručnog skupa mali poklon, rad učenika Učeničke zadruge Zora na čelu s učiteljicom Valentinom Abramović Andlar, prof.

Fotografije i video zapise snimila je učiteljica informatike Zvijezdana Žigolić Južvak.

Nakon glazbenog dijela programa uslijedila su izlaganja gospođe Jasmine Hamer i pravne savjetnice Đurđice Šoić.

Veliko hvala svima na organizaciji i sudjelovanju na Stručnom skupu u našoj školi!

 

 Ravnateljica

 Zvjezdana Martinec, prof.

 

 


Osnovna škola Zorke Sever