2021-07-08 18:03:01

Pamela Briševac, učenica 1. razreda Područne škole Voloder, nagrađena na likovnom natječaju „Oaza vode i zelenila”

Osnovna škola Ivana Gundulića iz Zagreba, u suradnji s Botaničkim vrtom Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, organizirala je likovno-literarni natječaj za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj, kao i hrvatskih škola u inozemstvu, na temu „Oaza vode i zelenila“.

Ukupno je na natječaj pristigao 441 likovni rad, i to u kategorijama razredne i predmetne nastave, kao i ukupno 97 literarnih radova učenika. Na poticaj učiteljice Ljiljane Košak, učenici 1. razreda Područne škole Voloder su se svojim kreativnim radovima priključili natječaju.

Povjerenstvu zadatak nije bio nimalo lak, no njihova konačna odluka razveselila je sve nagrađene učenike i mentore, a posebno učenicu 1. razreda Područne škole Voloder, Pamelu Briševac, koja je osvojila nagradu u kategoriji učenika od 1. do 4. razreda.

Učenica Pamela Briševac kreativno se izrazila temperama, naslikavši zalazak sunca, a njezin uradak bio je prikazan i na izložbi koja se održala u svibnju. Našoj učenici je uručena prigodna nagrada i pohvalnica, koja će je potaknuti na daljnje sudjelovanje u natječajima umjetničke prirode.

Čestitke našoj učenici 1. razreda Područne škole Voloder, Pameli Briševac!


Osnovna škola Zorke Sever