2021-06-28 11:56:56

Oproštaj učenika četvrtih razreda s učiteljicama

Učenici četvrtih razreda na svoj su način obilježili posljednje dane nastave s učiteljicama s kojima su se družili čak četiri godine. U tom važnom životnom razdoblju učenici su stekli prijatelje, naučili mnogo novih stvari, ali se i vezali uz osobu koja ih je vodila kroz to putovanje.

Učenici 4. razreda matične škole oprostili su se od učiteljice Antonije Zohar, učenici PŠ Voloder oprostili su se od učiteljice Marije Sučija-Radoš, učenici PŠ Osekovo oprostili su se od učiteljice Mirjane Šinković, učenici PŠ Donja Gračenica riječi oproštaja razmijenili su s učiteljicom Marijom Gredelj, dok su se učenici PŠ Gornja Gračenica oprostili od učiteljice Višnje Adrinek. 

Jedno važno razdoblje je završeno, no jedno novo, jednako važno, tek počinje. Učenici od jeseni kreću u novu avanturu – pohađanje petoga razreda osnovne škole. Novi prijatelji, novi predmeti i nove okolnosti dočekat će još jednu našu generaciju.

U ovome videu, kao najljepšoj uspomeni na proteklo razdoblje, objedinjeni su pozdravi svih učenika naših četvrtih razreda. Bilo je tu pjesme, plesa, recitacija, kao i čitavih malih kazališnih predstava.

 

Od srca našim učenicima četvrtih razreda želimo uspješan prelazak u peti razred!


Osnovna škola Zorke Sever