2021-06-24 09:33:14

Završni izlet u posebnim odjelima Osnovne škole Zorke Sever

Dočekao nas je još jedan kraj nastavne godine. Razmišljamo o tome što smo sve napravili, koliko su naši učenici odrasli i što smo sve doživjeli. Svjesni smo kako ono, čega će se naši učenici najviše sjećati, neće biti lekcije koje smo pomno planirali, ocjene koje su učenici dobili, niti domaće zadaće koje su pisali, već trenutci, osjećaji i male životne stvari, za koje uvijek s odmakom shvatimo koliko su zapravo velike. 

Neke od tih, naizgled malih stvari, su trenutci u kojima smo svakog dana stajali na vratima učionice i pozdravljali učenike, nasmiješili se svaki put kad bismo ih vidjeli, upitali ih kako su i kako se osjećaju.

Vodeći se ovom mišlju, a prateći interese i potrebe naših učenika, posjetili smo imanje naše učenice i njezinih roditelja, OPG „Šebalj“.

Na 15 hektara zemlje, uz prisustvo svih vrsta domaćih životinja, sendviča kojim su nas opskbile naše školske kuharice, sokova i različitih vrsta grickalica, zabavili smo se i odmorili. Ovaj izlet bio je jedna naizgled malena stvar, ali u iskrenim osmjesima naših učenika vidjeli smo da će ga pamtiti još dugo, baš kao i njihovi učitelji – Jelena Brnada, Dijana Živković, Ivana Čubrilo Franjić, Ivana Osrečak Pihir, Tonka Posilović i Dejan Musić.

Radujemo se novim izletima s našim učenicima i svima želimo ugodan ljetni odmor!

Učiteljica Ivana Čubrilo Franjić


Osnovna škola Zorke Sever