2021-06-17 22:08:09

Završetak nastavne godine i obavijest o podjeli svjedodžbi učenicima

Poštovani roditelji i dragi učenici,

pred nama je još jedan završetak nastavne godine. Bili smo marljivi, uporni u svladavanju izazova i, kao i svake godine, motivirani za to da budemo još bolji nego one prethodne.

Učenici, njihovi učitelji i ostali zaposlenici Osnovne škole Zorke Sever i ove su godine pokazali koliko se toga može napraviti uz dobru volju, mnogo inspiracije i želje za radom. Nadamo se kako će našim učenicima i ova nastavna godina ostati u lijepom sjećanju.

Opraštamo se s još jednom generacijom učenika osmih razreda, a isto tako, generacija učenika četvrtih razreda kreće u nove avanture učenja i novih prijateljstava.

Svečana podjela svjedodžbi učenicima osmih razreda održat će se u četvrtak, 1. srpnja 2021. godine, u 17 sati. Na svečanu dodjelu svjedodžbi pozvani su i roditelji učenika osmih razreda. Prijevoz za svečanu podjelu svjedodžbi osmim razredima nije organiziran.

U četvrtak, 8. srpnja 2021. godine u 8 sati, organizirana je podjela svjedodžbi učenicima od 1. do 7. razreda. Prijevoz za dodjelu svjedodžbi učenicima od 1. do 7. razreda je organiziran.

Svim našim učenicima i zaposlenicima od srca želimo ugodne i ispunjene ljetne praznike. Želimo da se s puno energije na jesen vratite u našu školu u kojoj ćemo, još jednu godinu u nizu, stvarati uspomene i ostvarivati uspjehe.

Učenicima osmih razreda želimo mnogo uspjeha u srednjoj školi, u nadi da će našu školu pamtiti kao mjesto znanja, prijateljstva i inspiracije.

Početak nove školske godine očekuje nas 6. rujna 2021. godine. Od srca joj se radujemo!

 


Osnovna škola Zorke Sever