2021-06-01 19:54:05

Coca-Cola Cup u Popovači

Najveći malonogometni turnir u Europi, Coca-Cola Cup, održava se diljem Hrvatske, a najbolje će ekipe iz svake županije izboriti plasman na državnu završnicu Coca-Cola Cupa koja će se sredinom srpnja ove godine održati u Splitu. Organizator je malonogometni turnir proveo poštivajući sve važeće epidemiološke mjere.

Ženska malonogometna ekipa Školsko-sportsko društvo "Zora", iz Osnovne škole Zorke Sever, svoj je plasman u Split izborila završnim kvalifikacijskim turnirom održanim na školskom igralištu, i to u ponedjeljak 17. svibnja 2021. godine.

Već drugu godinu zaredom, u suradnji s organizacijom UEFA Foundation for Children, Plazma Sportske igre mladih organiziraju nogometne turnire za djevojke te na taj način pomažu u promociji ženskog nogometa.

Plasman na županijsku završnicu osvojile su dvije ekipe dječaka - učenici Osnovne škole Zorke Sever i učenici Osnovne škole Popovača.

U petak 28. svibnja 2021. godine održana je županijska završnica u Sisku. Naši su učenici, nažalost, izgubili u polufinalu izvođenjem sedmeraca.

Čestitamo svim učenicama i učenicima koji su sudjelovali na turniru! Hvala vam što promičete sport, fair play, timski rad i zajedništvo. Samo tako nastavite i dalje!


Osnovna škola Zorke Sever