2021-05-27 10:37:01

Dodjela priznanja učenicama Loreni Turk i Doris Blažević

Povodom obilježavanja Dana neovisnosti, 25. lipnja 2021. godine, Služba za građane je 16. studenog 2020. godine na mrežnim stranicama Hrvatskoga sabora objavila Poziv učenicima 8. razreda osnovnih škola za sudjelovanje u natječaju za najbolji esej/raspravljački tekst, odnosno zastupnički govor, za šk. god. 2020./2021. na zadanu temu: „Trideset godina hrvatske neovisnosti.“

Natječaju su se, na poticaj učiteljice povijesti Natalije Budetić, odazvale učenice Lorena Turk iz 8. a razreda i učenica Doris Blažević iz 8. b razreda.

Danas je naša ravnateljica, Zvjezdana Martinec, prof., učenicama i njihovoj mentorici uručila priznanja Hrvatskoga sabora s potpisom predsjednika Sabora. 

Učenica Doris Blažević dobila je priznanje za sudjelovanje u natječaju, a učenica Lorena Turk priznanje za osvojeno 2. mjesto na natječaju Hrvatskoga sabora za najbolji esej/raspravljački tekst za učenike osnovnih škola za šk. god. 2020./2021. i nagradu predsjednika Sabora.

Čestitamo učenicama na ovom uspjehu, kao i učiteljici Nataliji Budetić na odličnom mentoriranju i učiteljici Matei Stanić na izvrsnoj lekturi radova.

Radujemo se novim uspjesima naših učenica i učiteljica!


Osnovna škola Zorke Sever