2021-05-13 13:46:24

Obavijest

Poštovani roditelji, dragi učenici i cijenjeni posjetitelji mrežne stranice Osnovne škole Zorke Sever!

Potaknuta objavom na mrežnim stranicama Grada Popovače želim istaknuti određene činjenice:

  • Za snimanje materijala za potrebe proizvodnje dokumentarnog serijala „Čovjek i prostor“, o suvremenoj hrvatskoj arhitekturi posvećenoj Nagradama i nominacijama Udruženja hrvatskih arhitekata u realizaciji Producenta‐Proizvođača ZOOM d.o.o. i naručitelja HRT‐a, a u suradnji i uz podršku Udruge hrvatskih arhitekata potrebne izjave i pisma namjere dostavljena su 6. rujna 2020. godine u Osnovnu školu Zorke Sever u Popovači.
  • O navedenom snimanju nije bilo najava do 5. svibnja 2021. godine.
  • Najavljeno snimanje trebalo je biti odrađeno 12. svibnja 2021. godine no zbog važećih epidemioloških mjera i upute Odsjeka za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko-moslavačke županije snimanje nije odrađeno.

Sadržaj upute prenosim u cijelosti:

Zbog epidemije COVID-19 nije moguće ulaziti u školu od strane trećih osoba radi aktivnosti koje nemaju veze s provođenjem odgojno-obrazovnog rada, te Vas stoga molimo da navedene aktivnosti odgodite do trenutka kada će se iste moći provesti, te nas o novom datumu, kao osnivača škole, obavijestite.

Osnivač osnovnih škola na području Grada Popovače je Sisačko-moslavačka županija. Za donošenje svih odluka potrebnih za zakonit rad škole nužna je suglasnost Osnivača na odluke koje donosi ravnatelj i Školski odbor.

Osnovna škola Zorke Sever, jedna od najmodernijih škola u Republici Hrvatskoj izgrađena je uspješnom suradnjom Sisačko-moslavačke županije i Grada Popovače.

Zajedno smo pokrenuli prepoznatljivu školu čiji učenici razvijaju vrijedna životna postignuća i postaju ljudima koji su spremni za život u globalnom društvu.

Veseli nas spoznaja da je naša škola neizostavni subjekt zbivanja u lokalnoj zajednici čime lokalna sredina dobiva dimenziju ugodnijeg mjesta za svakodnevni život i rad.

Vjerujem da će epidemija uskoro prestati te da će se snimanje naše škole moći odraditi na ponos i radost svih nas!

S poštovanjem, ravnateljica Zvjezdana Martinec, prof.


Osnovna škola Zorke Sever