2021-05-05 06:05:15

Odlazak naše spremačice, Danice Božiček, u zasluženu mirovinu

U Područnoj školi Gornja Gračenica pripremili smo iznenađenje našoj dragoj teti spremačici, gospođi Danici Božiček, povodom njezinog odlaska u zasluženu mirovinu.

Istražili smo što naša gospođa Danica najviše voli te kao cijeli kolektiv Osnovne škole Zorke Sever prikupili iznos za poklon bon uz pomoć kojega će moći otputovati na odmor u mjesto po želji. Gospođa Danica obožava putovanja te smo s radošću sudjelovali u daru koji će je obradovati.

Gospođa Danica radni je vijek završila upravo u našoj školi i ponosni smo na tu činjenicu. Upoznali smo njezinu vrijednost, posvećenost poslu i prije svega, nevjerojatno optimističan duh. Gospođa Danica rado se smije i širi pozitivnu energiju unatoč životnim izazovima.

Ravnateljica naše škole, Zvjezdana Martinec, prof., u društvu predsjednice Školskog odbora naše škole, učiteljice Antonije Zohar, tajnice Ivane Glibo, mag. iur., računovotkinje Vesne Mlakar i Daničine kolegice spremačice Ivane Pokas, kao i učiteljica iz Područne škole Gornja Gračenica, razveselila je gospođu Danicu cvijećem, darom i dobrim željama.

Vrijeme brzo prolazi i važno je uvijek biti usredotočen na važne stvari u životu – optimizam, ljubav, prijateljstvo, a još kada je to sve moguće pronaći i na radnome mjestu, život poprima ljepši smisao.

Nadamo se da će gospođa Danica dane u mirovini provesti u uživanju u stvarima koje voli te da će se naše škole i kolektiva sjećati s radošću i ljubavlju.

"Ključ mirovine je pronaći radost u malim stvarima." – (S. Miller)


Osnovna škola Zorke Sever