2021-02-24 14:50:10

Nagrada ''Ponos Hrvatske'' uručena našoj djelatnici Verici Pranjić

I ove su godine Hrvatska radiotelevizija i dnevni list 24 sata dodijelili nagradu ''Ponos Hrvatske'' ljudima koji su obilježili prethodnu godinu svojom nesebičnošću.

Ovogodišnja je dodjela posvećena herojima potresa i herojima zdravstva s obzirom na to da su potresi i pandemija COVID-19 obilježili 2020. godinu.

Ponosni smo što je ove godine nagradu „Ponos Hrvatske“ osvojila naša zaposlenica, asistentica Verica Pranjić, koja već šest godina pomaže učenici Anamariji Blazinić u svladavanju izazova tijekom školovanja.

Naša draga Verica godinama je Anamariji olakšavala čitanje sažimajući i oslikavajući lektire koje je potom Anamarija s radošću iščitavala. Radosni smo što je Veričin trud prepoznat i što je ponijela titulu „Ponos Hrvatske“. Povodom tog događaja, ravnateljica Zvjezdana Martinec, prof., obradovala je Vericu, Anamariju i razrednicu 8. b razreda - Ivanu Bobinac-Culović, prigodnim buketima cvijeća.

Čestitamo Verici na osvojenom priznanju i radujemo se njezinim daljnjim uspjesima, kao i uspjesima naših ostalih djelatnika!


Osnovna škola Zorke Sever