2021-02-19 09:17:41

"Za naše male genijalce" – HEP darovao nova računala učenicima Područne škole Voloder

Hrvatska elektroprivreda je i ove godine pokrenula akciju kojom nagrađuju kreativnost učenika.

U šestoj po redu akciji Za naše male genijalce odabrano je 27 osnovnih škola kojima će se dodijeliti 100 novih računala u vrijednosti od pola milijuna kuna.

Naša Područna škola Voloder jedna je od dobitnica ove vrijedne nagrade.

Učenici prvoga razreda Područne škole Voloder, predvođeni učiteljicom Kristinom Carek, osvojili su dva stolna računala. Uz malo kreativnosti i truda snimili su kratak video koji na zanimljiv način prikazuje zašto ih baš oni zaslužuju.

Uručenje nagrada održalo se 17. veljače 2021. godine u Područnoj školi Voloder, a osim učiteljica i učenika, dodjeli je nazočila i zamjenica ravnateljice Osnovne škole Zorke Sever - učiteljica Maja Rosavec. Članovi HEP-a, koji su uručili nagrade, izrazili su posebno oduševljenje snimljenim videom te potaknuli učenike da i dalje sudjeluju u njihovim natječajima kojima je cilj opremiti što više škola u Republici Hrvatskoj računalnom opremom.

Čestitamo našim malim genijalcima iz Volodera i njihovoj učiteljici Kristini Carek koji su se, u velikoj konkurenciji kreativnošću i dobrom idejom, izborili za pobjedu. Bravo!

Radujemo se novim uspjesima naših učenika!

Pobjednički video pogledajte u nastavku:


Osnovna škola Zorke Sever