2020-10-29 17:51:55

Europska oznaka kvalitete za „eTwinning“ projekt „Go Greener“

Ponos svake škole su i „eTwinning“ projekti koji nas predstavljaju u europskom okruženju i govore o načinu razmišljanja koji promiče suradnju, razumijevanje različitosti i suvremeno obrazovanje. Projekt „Go greener“ međunarodni je projekt ekološkog i humanitarnog  karaktera u koji su, osim naše škole, uključene i škole iz Francuske, Španjolske, Grčke i Turske. 

Ovaj projekt je već dobio nacionalnu oznaku kvalitete koju dodjeljuje Nacionalna služba za podršku (NSS), a sada se možemo pohvaliti i stečenom Europskom oznakom kvalitete („European Quality Label“ - EQL) koju dodjeljuje Središnja služba za podršku (CSS).

Projekt su za dodjelu europske oznake kvalitete predložile najmanje dvije nacionalne službe za podršku i ta činjenica govori o kvaliteti projekta, kao i o velikom i dobro organiziranom radu učitelja i učenika koji stoji iza njega.

Voditeljica projekta je Elvisa Sekulić, učiteljica matematike, a sudionici u projektu su i predmetni učitelji: Valentina Abramović Andlar, učiteljica biologije i kemije, Tamara Đurđević Filipović, učiteljica prirode i biologije, Tea Dolenčić, učiteljica engleskog jezika te ostali predmetni učitelji i razrednici od petog do osmog razreda. 

Više o projektu „Go Greener“ možete saznati na stranicama naše škole – u odjeljku „eTwinning“, a na ovome mjestu želimo čestitati timu učitelja i učenika koji su zaslužni za stjecanje ovog važnog statusa.

Radujemo se novim "eTwinning" pothvatima!


Osnovna škola Zorke Sever