2020-02-26 18:03:46

Maskenbal – poznate ličnosti

25. veljače maske su preplavile školske hodnike. Svi su željno iščekivali maskenbal čija se ovogodišnja tema odnosila na poznate ličnosti. 

U sportskoj dvorani se okupljenim učenicima obratila ravnateljica Zvjezdana Martinec i predala ključeve Škole učeniku 1. razreda Borni Večerinu. Potom je uslijedilo predstavljanje maskiranih učenika predmetne i razredne nastave, posebnih odjela i odgojno-obrazovnih skupina povjerenstvu koje su činile ravnateljica Zvjezdana Martinec, pedagoginja Mirna Žafran i knjižničarka Mima Juračak. Svaki razred je imao predstavnika koji je naveo u koga su se maskirali i zašto. Maske su bile različite – tako smo mogli vidjeti učenike maskirane u klaune, navijače, grčke bogove i boginje, liječnike, neandertalce, barbike i kenove, Luku Modrića, Zlatka Dalića, Nikolu Teslu, Eduarda Slavoljuba Penkalu, Charlija Chaplina, Neila Armstronga, Madonnu, DJ-a Marshmellowa, Ramba, Zorroa, Jockera, Harley Quinn.

Od učenika razredne nastave pobjedu je odnio 2. razred (Charlie Chaplin), a od učenika predmetne nastave 6. c (Neil Armstrong) dok su učenici posebnih odjela i odgojno-obrazovnih skupina dobili nagradu za najsimpatičniju masku. Maskenbal je završio u veselom raspoloženju uz bombone i glazbu, a svi su se zasladili i finim krafnama.

Galerija


Osnovna škola Zorke Sever