2020-02-17 17:29:41

Plazma Sportske igre mladih - "Coca-Cola Cup" u našoj školi

I ove godine je naša Škola bila domaćin  Plazma Sportskih igara mladih - „Coca-Cola Cup“ koje su se održale 12. veljače. 

Otvorenju su, uz ravnateljicu naše Škole Zvjezdanu Martinec i ravnatelja Osnovne škole Popovača Dražena Mlakara, nazočili sisačko-moslavački dožupan Roman Rosavec, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, velečasni dr. sc. Ivan Petrović, upravitelj Župe svetoga Alojzija Gonzage iz Popovače i Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih. Prigodnim riječima su se obratili Tihana Butorac, ravnateljica Zvjezdana Martinec, dožupan Roman Rosavec  i gradonačelnik Josip Mišković te naglasili važnost sporta kao aktivnost neophodnu za kvalitetniji način života, posebice kod djece i mladih. Na natjecanju je sudjelovalo desetak ekipa iz dviju popovačkih osnovnih škola, a novost je ženska kategorija koja je od ove godine uvedena u natjecanje. U ženskoj kategoriji je pobijedila ekipa Sister stres dok je u muškoj kategoriji pobijedila ekipa Ramci. Obje ekipe su se plasirale na županijsku završnicu Coca-Cola Cupa. Natjecatelje i natjecateljice su došli podržati i predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova koji su imali štand s edukativnim materijalima.

Natjecateljsko i navijačko ozračje u dvorani je bilo ispunjeno pozitivnim sportskim duhom te poštenom igrom.

Drago nam je što smo ponovno bili dio ove prekrasne sportske priče!

 

Izvor:

Mladi Popovčani plasirali se na županijsku završnicu Coca-Cola Cupa, Plazma Sportske igre mladih, URL: https://www.igremladih.hr/bs/novosti/mladi-popovcani-plasirali-se-na-zupanijsku-zavrsnicu-coca-cola-cupa, preuzeto 15. veljače 2020.


Osnovna škola Zorke Sever