preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zorke Sever

 > Naslovnica
Vijesti

ŠKOLSKA NATJECANJA

Autor: Zvijezdana Žigolić Južvak, 26. 2. 2021.

Školska natjecanja su prilika da pokažemo izvrsnost u različitim područjima i istaknemo učenike koji su odlučili napraviti korak dalje u svome obrazovanju te se istaknuti znanjem i sposobnostima.

Njihovi mentori, učitelji koji su uložili trud u to da prošire vidike svojih učenika i potaknu ih da se okušaju u natjecanjima, također su zaslužni za odlične rezultate naše škole na školskim natjecanjima.

Ovom prilikom želimo predstaviti učenike i njihove mentore koji su ove godine postigli veliki uspjeh i zaslužili poziv na županijsku razinu natjecanja:

  1. Natjecanje/Smotra „LIK 2021.“ – Vanja Plevnik, Aurora Del Ponte i Mirna Jančić iz 8. b razreda te Tea Mukavec iz 6. b razreda. Mentor je učitelj likovne kulture Nikola Bartulić. 

  1. Županijsko natjecanje iz tehničke kulture – Tara Đudarić iz 7. a razreda („Strojarske konstrukcije“) - mentor učitelj tehničke kulture Darko Brnada i Laura Kajgana iz 8. a razreda („Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina“) - mentor učitelj tehničke kulture Davor Babić. 

  1. Biskupijska razina natjecanja iz katoličkog vjeronauka – Ana Biondić iz 7. b razreda, Marta Parić Ivičić i Zora Šarčević iz 7. c razreda te Lucija Blažević iz 6. a razreda. Mentorica je vjeroučiteljica Marina Međimurec Čupić. 

  1. Županijsko natjecanje iz povijesti – Klara Marton iz 7. c razreda i Helena Pavličević iz 7. d razreda. Mentorica je učiteljica povijesti Marija Kralj. 

  1. Na školskom natjecanju iz matematike sudjelovalo je čak 35 učenika. Učenici pozvani na županijsko natjecanje iz matematike su – Fran Stipčić i Lovro Orlovski iz 4. razreda Područne škole Voloder, Marija Pavličević iz 5. a razreda, Noa Stepić iz 6. a razreda te Fran Šimić iz 7. d razreda. Mentorice su učiteljica razredne nastave Marija Sučija Radoš te učiteljice matematike Elvisa Sekulić, Valentina Grden i Josipa Blažević.

  1. Županijsko natjecanje iz informatike – Marko Peštaj iz 5. c razreda, Dino Mesić iz 6. c razreda, Dorian Turk, Laura Veseljak, Lucija Blažević, Brigita Stipčić i Matej Boljevac iz 6. a razreda, Klara Marton i Katrin Martinović iz 7. c razreda, Filip Miletić iz 7. b razreda te Fran Šimić iz 7. d razreda. Mentorica je učiteljica informatike Zvijezdana Žigolić Južvak.​

  1. Županijska smotra literarnog, dramskog-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2021. – učenici 3. razreda matične škole s radioigrom za djecu „Dječjograd“: Lukas Bošnjak, Vanja Jozić, Arijan Kutleša, Lucas Lopar, Marko Marić, Lucija Matijević, Mia Međimurec, Patrik Rogić, Lana Rogić i Sara Štefan. Mentorice su učiteljica razredne nastave Suzana Selanac Perković i knjižničarka Mima Juračak. Uz to, tu je i Zora Šarčević iz 7. c razreda kao glavna urednica digitalnog školskog lista „Zorkić“ uz mentoricu Mimu Juračak (knjižničarka).

  1. Županijsko natjecanje iz engleskog jezika – Mirna Jančić iz 8. b razreda. Mentorica je učiteljica engleskog jezika Sanela Šivak.

  1. Županijsko natjecanje iz geografije - Marko Peštaj i Matej Faletar iz 5.c. razreda, Laura Veseljak iz 6.a razreda te Klara Marton iz 7.c

 

Veselimo se uspjesima naših učenika i njihovih mentora te s radošću iščekujemo rezultate županijskih natjecanja!

Rezultate svih školskih natjecanja možete vidjeti na sljedećoj poveznici: http://os-zorke-sever.skole.hr/natjecanja/_kolska_natjecanja 
CERTIFIKAT EKO ŠKOLE

Jelovnik

Youtube - Škola za život

Škola na trećem -RN

s&t tableti
E-škole

Tražilica
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi

CMS za škole logo
Osnovna škola Zorke Sever / Kolodvorska ulica 36, HR-44317 Popovača / os-zorke-sever.skole.hr / ured@os-zorke-sever.skole.hr
preskoči na navigaciju